Ajankohtaista
06.08.2014
LTK:n toiminta on päättynyt ja eri toiminnot ovat siirtyneet uusiin organisaatioihin seuraavasti: - Lihantutkimus:.. Lue lisää >
20.05.2014
Lihantutkimuspalvelut on siirretty 1.4 alkaen MTT:lle Jokioisiin. MTT:n kotisivut Lue lisää >
30.04.2014
LTK:n toiminnan loppumisesta johtuen ja palvelujen jatkuvuuden turvaamiseksi neuvotteluissa päädyttiin ratkaisuun, jossa laboratoriotoimintaa jatkaa KVVY.. Lue lisää >
 
 

Lihateollisuusopiston toiminta on siirtynyt
Hämeen ammatti-instituuttiin
12.8.2014 alkaen


Hämeen ammatti-instituutti (HAMI) on Hämeenlinnassa ja lähialueilla toimiva toisen asteen ammatillinen oppilaitos.
Hämeen ammatti-instituutti tekee kiinteää yhteistyötä Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) kanssa.

 

Lihateollisuusopiston toiminta tulee jatkumaan samanlaisena kuin ennenkin ja käynnissä olevat koulutukset jatkuvat sovitusti. Hämeenlinnassa kokoontuvien ryhmien koulutuspaikoista tiedotamme henkilökohtaisesti opiskelijoille.
Uusista koulutuksista tiedotamme HAMI:n nettisivuilla
www.hami.fi .

 

Puhelinnumeromme (gsm) ovat entiset ja sähköpostiosoitteet 12.8. alkaen etunimi.sukunimi@hamk.fi

 

Annamme mielellämme lisätietoja.

Helena Malmivirta ja Markus Yli-Hemminki

 


_______________________________________________________

 

LIHATEOLLISUUSOPISTO


• ammatillinen erikoisoppilaitos
• opetushallituksen valvoma
• perustettu vuonna 1954
• maan johtava liha-alan ammatillinen kouluttaja
• mukana kehittämässä alan valtakunnallista koulutusta
• toimii Lihateollisuuden tutkimuskeskuksen yhteydessä
• käytettävissä liha-alan paras asiantuntemus ja koetehdas
• liha- ja ruokateollisuuden arvostama
• kohderyhmänä em. yritysten tuotanto-, logistiikka- ja
   myyntihenkilöstö sekä pienimuotoinen yritystoiminta

Lihateollisuusopisto tarjoaa liha- ja elintarviketeollisuudelle sovitettuja koulutuspaketteja, kuten elintarvikealan ammatillisia näyttötutkintoja ja niihin liittyvää koulutusta. Yrityskohtaisten ryhmien lisäksi järjestetään Hämeenlinnassa ja mm. Satakunnan alueella eri yrityksistä tuleville opiskelijoille ns. yleisiä ryhmiä.

Lisäksi yrityksille on tarjolla lyhytkestoista henkilöstökoulutusta, kuten hygieniaosaamiskoulutusta, laatu- ja tuoteturvallisuuskoulutusta sekä työturvallisuus- ja työnopastuskoulutusta.

Kouluttajina toimivat opiston henkilöstön lisäksi Lihateollisuuden tutkimuskeskuksen asiantuntijat.